O nama

Future Design je tvrtka specijalizirana za prodaju nove i rabljene informatičke opreme. Sa sjedištem u Zagrebu, osnovani smo 2019. godine i s ponosom možemo reći da uspješno poslujemo već četiri godine. Naša strast je pružiti kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama, čime želimo zadovoljiti potrebe kako profesionalnih korisnika, tako i svih ljubitelja tehnologije.

Posebno se ističemo po ponudi rabljene informatičke opreme, koja uključuje obnovljena računala. Ova računala dolaze iz različitih izvora, uključujući neprodane zalihe, eksponate ili proizvode s oštećenom ambalažom koji više ne mogu biti prodavani kao novi. Naša stručna ekipa temeljito pregledava i obnavlja svaki proizvod kako bismo osigurali da kupujete visokokvalitetnu opremu koja je spremna zadovoljiti vaše potrebe.

Što znači obnovljeno

Obnovljeni proizvodi su neiskorišteni! Obnovljena računala zapravo su ona koja se vraćaju zbog neprodanih zaliha, eksponata, ponekad je samo ambalaža oštećena na proizvodu (a takav se proizvod više ne može prodavati kao nov). Svi proizvodi se pregledavaju i testiraju. Proizvodi imaju jamstvo i primjenjuju iste uvjete kao i za nove proizvode. Većina ljudi misli da su obnovljena računala niže kvalitete, ali to nije slučaj. Zapravo, obnovljena računala imaju nižu cijenu i istu kvalitetu!

Naša Ponuda - Širok Asortiman Informatičke Opreme

Bez obzira trebate li moćno računalo za poslovne zadatke ili tražite pristupačnu opciju za kućnu upotrebu, Future Design nudi široku paletu informatičke opreme. Pregledajte našu ponudu novih proizvoda s najnovijim tehnološkim inovacijama ili istražite našu kolekciju obnovljenih računala koja kombiniraju vrhunsku performansu i održivost.

Novosti